Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیتی خامنه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره ارتباط کرونا و سینما، اظهار داشت: کرونا به عنوان یک بحران مشترک توانست زبان سینمایی مشترکی بین هنرمندان جهان ایجاد کند. 

وی که عضو هیئت‌انتخاب شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت بود با بیان اینکه بحران مشترک کرونا سبب شد هنرمندان جهان به یکدیگر نزدیکتر شوند، افزود: در بخش مدافعان سلامت جشنواره فیلم مقاومت فیلم‌هایی ارائه شد که بسیار موجز و کوتاه بودند و حتی در بسیاری موارد با کمترین دیالوگ توانستند پیام خود را به مخاطب ارجاع دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خامنه ادامه داد: فیلم کوتاه یکی از بهترین راه‌های برقراری ارتباط است که می‌تواند به سرعت و ریتمی سریع، پیام خود را منتقل کند؛ در این فیلم‌ها به جای دیالوگ از خط داستانی و دکوپاژ و البته زبان بدن استفاده می‌شود. 

عضو هیئت‌انتخاب شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، با اشاره به گستردگی مفهوم مقاومت، تصریح کرد: مفهوم مقاومت برای نسل اول انقلاب که دوران جنگ‌تحمیلی را سپری کردند، ناآشنا نیستند و لازم است نسل جدید نیز عرق‌ریزان روح داشته باشند. در مقطعی از تاریخ این کشور، بهترین جوانان با انسانی‌ترین عملکرد توانستند از سخت‌ترین مقاطع زندگی عبور کنند. 

وی اضافه کرد: امروزه و با تغییرات انجام‌شده در اجتماعات انسانی، جهان با واژه مقاومت آشتی کرده است و این پدیده کرونا نیز سبب شده مقاومت در معنا و مفاهیمی جدید شکل بگیرد. 

این مجری و کارشناس باسابقه تلویزیون اظهار داشت: کرونا تراژدی‌های انسانی زیادی را رقم زد اما علاوه بر تغییرات سبک زندگی اجتماعی، نعمت‌های نامأنوس زیادی داشت که البته الان پذیرش آنها سخت است. به عنوان مثال، کرونا نشان داد می‌توان بدون الزام به حضور فیزیکی، جریان‌ها و اتفاقات بزرگ را با استفاده از فضای مجازی رقم زد. 

خامنه خاطرنشان کرد: علی‌رغم همه مشکلات و چالش‌های موجود در شرایط کرونا، این زبان زیستی جدید شاید در آینده بتواند جایگزین شیوه‌های مرسوم زندگی شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا گیتی خامنه جشنواره فیلم مقاومت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا گیتی خامنه جشنواره فیلم مقاومت ویروس کرونا گیتی خامنه جشنواره فیلم مقاومت اخبار کنکور فیلم مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۰۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اردبیلی اظهارکرد: با پایان مهلت زمان شرکت در جشنواره قصه‎ گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» 583 اثر از سوی دبیرخانه این جشنواره اعلام وصول شد که 461 اثر واجد شرایط بود.از میان آثار دریافت شده،319 اثر  در قالب فایل صوتی، 118 اثر در قالب فیلم و 24اثر هم به صورت داستان مصور ارائه شده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه شورای سیاست‎گذاری این جشنواره هم تصریح کرد: موفقیت جشنواره با همراهی مردمی ارتباط مستقیم دارد و این ارزش را می‌توان با تعداد آثار رسیده به جشنواره قضاوت کرد، با توجه به کوتاه بودن زمان ارسال آثار به جشنواره، تعداد آثار رسیده تحسین برانگیز بود.

وی ادامه داد: آنچه موجب می‌شود جشنواره‌ها موفق عمل کنند، هدف گذاری دقیق و شفاف طراحان آن است که مدیریت شهری توانسته با هدف گذاری و شناسایی نیاز جامعه در این مسیر گام موثری بردارد.

اردبیلی با تاکید بر این مهم که کیفیت آثار رسیده به جشنواره مهر تاییدی بر این گفته است، تداوم برگزاری این رویداد را در گرو برنامه ریزی دقیق دانست .

مشاور شهردار تهران در امور زنان وخانواده همچنین گفت: جشنواره‌ها برای تداوم، نیازمند ایجاد ارتباط موثر در بین تمامی بدنه اجرایی جشنواره و معرفی اندیشه ها و اهداف جشنواره به علاقه‌مندان و شرکت کنندگان هستند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری جشنواره «نون، قصه و نمک مادربزرگ» در واقع یک فرصت منحصر به فرد برای ارتباط با ریشه‌های فرهنگی و تقویت ارتباطات خانوادگی بود تا به عنوان یک پل ارتباطی بین نسل‌ها، روایت‌های قدیمی را به نسل امروز و فردا منتقل ‌کند.

اردبیلی در خصوص فعالیت های انجام شده در دبیرخانه جشنواره قصه گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ» به ارتباط مخاطبان در فضای مجازی اشاره و بیان کرد: فعالیت اداره‏های امور زنان و خانواده مناطق شهرداری تهران در راستای معرفی جشنواره بسیار موثر بود و همکاری با دبیرخانه سبب شناخت بهتر این جشنواره در شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعظیم شهریار مقابل چهره خاص زندگی
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • لوئیز انریکه: حتی بهترین بازیکنان جهان هم باید دفاع کنند
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • نمایشگاه کتاب؛ بهترین فرصت برای ارتباط‌ فرهنگ‌های بومی
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»